Kumppanisi liiketoiminnan johtamisessa ja kehittämisessä

logo

Referenssit

Yhteenlaskettu kokemuksemme yrittäjyydestä on reilut 70 vuotta. Olemme valmentaneet ja konsultoineet satoja yrittäjiä yrittäjyyden eri vaiheissa. Ohessa muutama poiminta työstämme. Ota yhteyttä, niin katsotaan, millainen palvelu sopisi tilanteeseesi parhaiten.

Määritimme asiakkaan kanssa heidän tärkeimmät kilpailuedut ja arvioimme kasvumahdollisuuksia. Avustimme kustannustehokkaan ja kannattavan toimintasuunnitelman laadinnassa. Kartoitimme ja arvioimme uusia markkinointi- ja myyntikanavia jakeluverkoston tueksi ja kasvattamiseksi.
Autoimme asiakastamme kokonaan uuden tuoteryhmän kehittämisessä, markkinointikanavien avaamisessa ja tuotantoon tarvittavan laitteiston hankinnassa. Hankkeelle saatiin ELY-keskuksen kehittämistukea.
Konsultoimme asiakastamme toiminnan alkuvaiheessa. Toimeksianto sisälsi muunmuassa tukea liiketoiminta- ja rahoitussuunnitelmien tekemisessä, jakelukanavien etsimisessä, markkinointiviestinnän suunnittelussa ja hankkeen projektisuunnitelmassa. Hankkeeseen ja sen investointeihin saatiin tukea Maaseutuvirastolta.
Määritimme asiakkaan kilpailuedut markkinoilla ja avustimme kasvusuunnitelman laadinnassa. Arvioimme digitalisaation mahdollisuuksia toiminnan tehostamisessa ja kehitimme toimintamalleja kasvavan liiketoiminnan hallitsemiseksi paremmin. Tuimme asiakastamme muutostilanteessa ja laadimme tarjoutumissuunnitelman liiketoiminnan laajentamiseksi. Suunnitelman pohjalta avustimme tarjouslaskennassa, laadimme urakkakohtaisia toiminta- ja laatusuunnitelmia, ja avustimme neuvotteluihin valmistautumisessa.
Arvioimme asiakkaamme myyjien käyttämien tietoteknisten tukijärjestelmien nykytilan ja päivitystarpeen. Avustimme järjestelmä- ja toimittajavalinnoissa ja toimimme ulkoisena apuna sopimusneuvotteluissa ja käyttöönotoissa.
Konsultoimme asiakastamme vientitoiminnan käynnistämiseksi lähialueilla sisältäen muun muassa tuoteportfolion räätälöinnin, potentiaalisten kohdemarkkinoiden kartoituksen sekä lanseeraussuunnitelman. Hankkeelle saatiin Tekesin (nykyisin Business Finland) rahoitustukea.